Style2Impress: interieur- en verkoopstyling

Mooi appartement in Breda te koop!

403_groot305_groot

Instapklaar en modern afgewerkt 3-kamerappartement met eigen stadstuin te koop, op een steenworp afstandĀ van de historische Haagse Markt in de gewilde wijk Princenhage. Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers, een nieuwe keuken (2012) met inbouwapparatuur en een strak uitgevoerde moderne badkamer en toiletruimte (beide 2008). Het kleinschalige appartementencomplex ligt op loopafstand van winkels en horeca in Princenhage en is gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum van Breda en diverse uitvalswegen. In de directe omgeving van het appartement zijn ruim voldoende vrije gratis parkeermogelijkheden aanwezig.

De gezellige, zonnige tuin is aan de achterzijde van het appartement gelegen, is 6 meter breed en 3 meter diep. Vanuit de zeer veel privacy biedende tuin heeft u een prachtig zicht op de kerktoren van Princenhage. De tuin is in het geheel sfeervol bestraat en ingericht met borders met planten rondom.

Ligging en omgeving
De wijk Princenhage (van oudsher een dorp en in 1942 geannexeerd door Breda) bezit nog altijd zijn eigen, authentieke, dorpse karakter. Naast een goed, gevarieerd winkelaanbod en diverse gezellige terrasjes, zijn diverse goede scholen en voorzieningen voor gezondheidszorg en recreatie binnen handbereik.

Door de ligging van dit appartement op de begane grond en nabij alle voorzieningen, is het appartement zeer geschikt voor zowel ouderen als jongeren. Het is een bijzonder fraai appartement dat u gezien moet hebben! Wilt u uitgebreide informatie, meer foto’s of een bezichtiging, kijk dan op funda of neem contact op metĀ Mariska Franken Vastgoed.

 

Tags: , ,

Sorry, the comment form is closed at this time.

Voor de finishing touch in uw huis of voor het verkoopklaar maken van uw woning