Style2Impress: interieur- en verkoopstyling

Bloggers contest VT Wonen, mijn blog

Een tijdje geleden deed ik mee aan de bloggers contest VT Wonen.
Wetende dat ik natuurlijk een van de ‘heel veel’ zou zijn, heb ik toch de stoute schoenen aangetrokken. Jammer genoeg ben ik niet eens een ronde verder gekomen.
Omdat het toch nergens geplaatst is, wil ik jullie dit blog toch laten lezen. Je komt zo in een kort artikel veel over mij en mijn manier van werken te weten.

Dus, veel leesplezier!

Van stadsmens naar plattelandsvrouw?
Van werkende moeder naar ondernemer!

In 2011 verhuisde ik met mijn gezin van Breda naar het Drentse platteland. De beste beslissing ooit. We kochten een woonboerderij (waar ooit de plaatselijke manege is begonnen) in een sfeervolle dorpsstraat. Het is een leuk huis met veel originele elementen en ontzettend veel mogelijkheden.

Inmiddels hebben we al een aantal projecten achter de rug en kan ik zeggen dat het steeds meer als thuis voelt, maar we zijn er nog lang niet. In de komende jaren willen we de schuur verplaatsen en een overkapping maken, een oranjerie bouwen met gerecyclede materialen, de entree verbouwen en de bovenverdieping nog verder afmaken.

Ik ben dagelijks bezig met interieur en heb continu veel projecten om handen Eigenlijk een beetje te veel. Zo ben ik deze week begonnen met een koloniaal kastje een industriële look te geven, maar werk ik ook aan kussens voor een lounge bank. Verder ben ik altijd bezig met bedenken van nieuwe producten die ik dan in mijn webwinkel verkoop. Groen, upcyclen en landleven vormen de rode draad in mijn projecten. Mijn smaak is duidelijk beïnvloed door de ‘move’ naar het platteland.
De schoonheid van de natuur, maar ook de waardering voor ambachtelijk werk zie je terug in mijn projecten. De naaimachine, de stoffeerhamer, de kwast en verf zijn hierbij mijn beste vrienden. Maar ook schrijf ik regelmatig een gastblog voor Studio Loenz en voor mijn eigen website natuurlijk.

Ik heb gemerkt dat het makkelijk is om snel nieuwe spullen aan te schaffen. Maar er zijn juist nog zoveel meubelen en andere items die met een kleine aanpassing een nieuw leven kunnen krijgen, passend in diverse interieurs. Zo ben ik dus altijd weer aan het bedenken wat ik nu weer kan recyclen. Een plankje en een leren riem worden bij mij een stoere plantenhanger. Een te kleine jas of trui wordt bij mij een nieuwe kussenhoes, een oud venster wordt bij mij een mooie vitrinekast.

Zoals aangegeven haal ik veel inspiratie uit het dagelijks leven, de natuur, maar ook Pinterest, Instagram en Facebook zijn onuitputtelijke inspiratiebronnen.
Voor één van onze volgende projecten, mijn atelier in 2 van de oude paardenboxen, heb ik al helemaal in mijn hoofd wat het moet worden. Hieronder zie je de sfeer die ik in deze ruimte wil realiseren. Hiervoor ga ik de komende tijd op zoek naar spullen die in deze stijl passen, bij voorkeur tweedehands gekocht en/of materialen uit de natuur.

Bloggers contest VT Wonen

 

 

 

 

 

 

De atelierruimte nu

atelier

 

 

 

 

 

 

 

 

De sfeer die ik wil bereiken in mijn atelier

Voor meer info, beelden en inspiratie ben ik te volgen op Instagram, Facebook en Pinterest.

 

Instagram Gallery

Sorry, the comment form is closed at this time.

Voor de finishing touch in uw huis of voor het verkoopklaar maken van uw woning