Style2Impress: interieur- en verkoopstyling

Over mij

Ik ben Marieke Houkes – Teunis en mijn interesse voor interieur is jaren geleden begonnen met het inrichten van mijn eigen huis en dat van vrienden en familie. Toen ik in 2001 een baan kreeg bij Euretco Wonen was dit het begin van een passie…

Tijdens die periode heb ik voor een aantal landelijk opererende woonwinkels alle brochures, folders en point of sale-materiaal samengesteld en heb ik gewerkt met bijna alle stijlen die je kunt bedenken: van klassiek tot modern en van strak tot landelijk.

 

 

Daarnaast heb ik de afgelopen jaren in diverse marketingfuncties gewerkt waarbij ik me verder heb verdiept in diverse doelgroepen. Dit heeft als voordeel dat ik me goed kan verplaatsen in uw woonwensen en dat van potentiële kopers (in geval van verkoopstyling).

Mijn functioneren kenmerkt zich door grondigheid, resultaatgerichtheid, creativiteit en groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast kijk ik goed naar de sfeermogelijkheden die de huizen mij bieden en de woonwensen die u heeft. Het einddoel: uw wensen vertalen naar een persoonlijk interieur of het aantal bezichtigingen vergroten. Laat u verrassen en neem vrijblijvend contact op.

Voor de finishing touch in uw huis of voor het verkoopklaar maken van uw woning