Style2Impress: interieur- en verkoopstyling

Samenwerking

Om u zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn, werkt Style2Impress samen met diverse partijen. Voor verkoopstyling hebben wij direct contact met enkele makelaars in de regio Noordoost-Drenthe. Het grote voordeel is dat zij zowel de overige te koop staande huizen kennen, als ook de voornaamste kopersgroepen en hun wensen. Hierdoor kunnen wij snel en efficient de verkoopwaarde van uw huis vergroten. Heeft u een huis te koop in een andere regio, dan kan het zijn dat wij uw lokale makelaar raadplegen.

Wanneer het aankomt op het doorvoeren van veranderingen aan uw in- of exterieur, hebben wij contact met diverse schilders en betrouwbare specialisten in woninginrichting en meubelwinkels.  In overleg met u wordt bekeken welke kosteneffectieve oplossingen er kunnen worden gevonden om de aantrekkelijkheid van uw huis te vergroten. Heeft u uw huis te koop, dan wordt er rekening mee gehouden dat sommige materialen meegenomen kunnen worden naar uw nieuwe woning.

Wilt u uw te koop staande woning extra bij mensen onder de aandacht brengen, dan kunt u gebruik maken van onze connecties met een partij die websites en promotiemateriaal maakt speciaal gericht op te koop staande woningen. Wilt u hierover meer informatie, geef dit dan aan in het contactformulier.

Voor de finishing touch in uw huis of voor het verkoopklaar maken van uw woning