Style2Impress: interieur- en verkoopstyling

Surprise home make over

 


MOV06668

 

Surprise Home make-over

Zou het niet leuk zijn om een vriend, vriendin, moeder of oma te verrassen met een metamorfose, zonder dat ze ervan af weten!
Ze gaan op vakantie of weekendje weg en ze worden bij thuiskomst verrast door een complete verandering in hun huis. Je ziet het op tv: waarom dan niet in het echt? Surprise home make over!

Degene die u wilt verrassen hoeft van niets te weten. Hieronder volgt een uitleg van het concept:

Stap 1
Intakegesprek met degenen die de verrassing van een make-over wil regelen voor iemand.Tijdens dit gesprek zal worden besproken welke dingen kunnen worden aangepakt en wat men precies wil, wat zij van mij kunnen verwachten en welke zaken ik kan begeleiden. We bespreken tevens wat het totale budget is. Dit is afhankelijk van het aantal mensen dat meedoet met de verrassing en welke zaken er gedaan gaan worden.  Ik maak een plannetje rondom een budget. Een make over voor één ruimte is al mogelijk vanaf € 200,- (incl. advies en workshop)

Stap 2IMG_20150331_111216

Degene die iemand wil verrassen met een make-over, kan degene die verrast wordt, meenemen naar een workshop moodboard/stijlbord maken. Op die manier komen we erachter wat diegene voor smaak heeft. Hiervoor is het handig om foto’s mee te nemen van ruimte die ze (anders) zouden willen. Om een beeld te krijgen of de huisgenoot (echtgenoot of andere huisgenoot) het eens is met de smaak die uitgebeeld is op het moodboard, zal degene die de verrassing wil uitvoeren goed luisteren en proberen de juiste conclusies te trekken.  Hiervoor wordt een instructie gegeven in het eerste gesprek. Workshop moodboard  maken (met een minimale deelname van 6 personen) kost € 15,- p.p. incl. koffie/thee (ook met andere deelnemers, zodat het niet opvalt dat er een verrassing wordt voorbereid)

Stap 3
- Foto’s mailen – Afmetingen doorgeven – Lijst met spullen die reeds aanwezig is of die van anderen hergebruikt kunnen worden – Budget – Moodboard van de verraste + verslag van de smaak van huisgeno(o)ten

Stap 4
Ik maak een plan voor de uitvoering van de verrassing bestaande uit:
- een boodschappenlijst
- een werkzaamheden lijst met daarbij de volgorde (kan later als ik in de ruimte geweest ben nog worden aangevuld)
- moodboard met bijbehorende stalen voor behang of verf en andere stalen, indien gewenst.
- schets indeling ruimte
Het plan van aanpak (summier) kost € 80,- met uitbreiding mogelijk. Kosten voor inkoop van alle benodigde spullen door Style2Impress € 60,- (exclusief accessoires)

img_2320Of u kiest voor een uitgebreid plan van aanpak, bestaande uit:
- een boodschappenlijst met bijbehorende winkels
- een werkzaamheden lijst met daarbij de volgorde (kan later als ik in de ruimte geweest ben nog worden aangevuld)
- moodboard met de producten die men moet kopen en bijbehorende stalen voor behang of verf en andere stalen
- schets indeling ruimte Een uitgebreid plan van aanpak kost € 110,-

Stap 5
De spullen worden aangeschaft. Dit kunt u zelf doen of door mij laten verzorgen tegen een meerprijs van € 60,-.
De werkzaamheden kunnen starten zodra degene op vakantie is. Dit kan met vrienden/familie worden uitgevoerd of het kan worden uitbesteed aan Style2Impress (afhankelijk van de werkzaamheden bemiddel ik). Offerte op aanvraag.

Stap 6 Als alle werkzaamheden zijn uitgevoerd, kom ik de puntjes op de i zetten en afstylen en foto’s maken. Dit bij elkaar kost mij een dagdeel, de kosten hiervoor zijn € 75,-

Ken je iemand die bijvoorbeeld een moeilijke tijd achter de rug heeft of juist een steuntje in de rug kan gebruiken of wil je iemand gewoon in het zonnetje zetten, dan is dit een leuk en origineel cadeau.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en reistijd. Reiskosten worden extra in rekening gebracht. Dit kost € 0,25 per km. Werkzaamheden kunnen worden uitbesteed.

 

 

 

Voor de finishing touch in uw huis of voor het verkoopklaar maken van uw woning