Style2Impress: interieur- en verkoopstyling

Diensten & tarieven

Onderstaand vindt u een aantal voorbeelden van diensten die ik aanbied met richtprijzen. Ik werk met een offerte zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wilt u meer weten over mijn werkwijze?

Intakegesprek:
gratis.

Digitaal consult: Nieuw!
Stuur foto’s van uw woning digitaal naar mij op en ik maak een prioriteitenlijst voor het verkoopklaar maken van de woning. Het enige dat u moet doen, is van alle ruimten uit alle hoeken van de ruimte een foto maken en via het contactfomulier versturen. Waar moet u op letten bij het maken van de foto’s:
– maak foto’s vanuit alle hoeken van een ruimte
– de beste manier om dat te doen is op klinkhoogte
– maak ook foto’s van bijzonderheden als een open haard, een mooie raampartij, plafondornamenten, maar ook schrootjesplafonds, lekkageplekken en andere zaken die in het oog springen.
– stuur deze via het contactformulier naar mij op onder vermelding van uw adres, woonplaats en e-mailadres
– betaal de ontvangen factuur van € 50,-
– u ontvangt binnen 5 werkdagen een plan van aanpak om uw woning verkoopklaar te maken

Verkort consult:
De verkoopstylist zal na een bezoek van 1 uur adviezen geven voor de belangrijkste vertrekken van de woning. Veelal de hal, de keuken, de woonkamer, badkamer en ouderslaapkamer. Dit in overleg met u. De richtprijs van een verkort consult bedraagt € 70,-.

Basis restyling (à la minute):
Wij komen bij u thuis om in ongeveer een dagdeel 3 vertrekken van de woning direct te restylen. Veel spullen zullen worden weggehaald en verschoven. Tevens kunt u accessoires huren of kopen van ons. Meestal komen wij van te voren langs om een indruk van de woning te krijgen en eventuele accessoires daarop aan te passen.
Afhankelijk van de werkzaamheden en ruimten zal de prijs variëren tussen € 200,- en € 275,-  (excl. accessoires). Richtprijs per extra kamer: € 60,-.

Uitgebreid consult:
Tijdens de rondgang van ongeveer 2,5 uur, in en om het huis, maken wij foto’s en noteren tips en adviezen. Vervolgens geven wij u uitgebreid advies en vele bruikbare tips om uw woning zo goed mogelijk te presenteren aan het potentiële kooppubliek. Deze adviezen kunt u meestal zelf uitvoeren. Als u wilt komen wij na een afgesproken periode terug om te kijken hoe een en ander is uitgevoerd en geven nog adviezen om de puntjes op de i te zetten.
Richtprijs is € 175,-  voor de gehele woning (afhankelijk van het totaal aantal kamers worden er extra kosten in rekening gebracht). Voor een terugkomafspraak betaalt u € 60,-. Alles op basis van offerte.

Adviesrapport:
Naar aanleiding van een basisconsult kunt u besluiten alle adviezen nog eens op een rijtje te willen hebben in een uitgebreid rapport. In dit rapport worden kleur-, accessoire- en stofferingsadviezen gegeven.
De richtprijs voor een rapport is € 190,- voor de gehele woning. (afhankelijk van het totaal aantal ruimten worden er extra kosten in rekening gebracht). Alles op basis van offerte. Het rapport ontvangt u na ongeveer 5 werkdagen.

Uitvoering door Style2Impress en samenwerkingspartners: 
Indien gewenst kan Style2Impress de geadviseerde verbeterpunten voor u (laten) uitvoeren. Style2Impress werkt hiervoor samen met diverse klus- en schildersbedrijven en een specialist in interieur en vloeren. De kosten voor uitvoering zijn op aanvraag.

Reiskosten:
Style2Impress rekent € 0,25 per km extra buiten een straal van 20 km vanaf Gasselternijveen.

U kunt met de adviezen direct zelf aan de slag en uitgangspunt is altijd om low-budget oplossingen te bieden.
Op alle diensten van Style2Impress zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW en eventuele reistijd en zijn bij vooruitbetaling verschuldigd.

Op alle diensten en producten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.

Voor de finishing touch in uw huis of voor het verkoopklaar maken van uw woning